Продавець Интернет-магазин импорт.com.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
201 відгук
Скидки продолжаются!В магазин
Интернет-магазин импорт.com.ua
+380500511009
+380500511009

Турка для кави - яка краще?

Турка для кави - яка краще?

Обсяг і форма турки:

Турка для кави, звана ще джезва, ібрик і далла – спеціальний посуд для приготування кави, яка прийшла до нас з Сходу. Являє собою невеликий конічний посудина з вузьким горлечком і широким дном місткістю від 100 гр. до 700 гр. Чесно кажучи, турки ємністю від 250 гр. і більше, це вже данина споживчого попиту, оскільки справжні гурмани вважають, що ідеальний кави можна приготувати тільки в турці невеликої ємності.

Класичний варіант приготування кави в турці – на розпеченому піску. Через брак спеціального набору для приготування кави на піску, ставимо турку на будь-яку нагрівальну поверхню, відповідно турка повинна бути термостійкою, тобто не тріскатися і не плавиться при нагріванні. Ручка не повинна нагріватися, інакше ви обпалите руку. Горлечко повинно бути вузьким, щоб у ньому при нагріванні утворилася пробка з кави і пінки, що зберігає аромат і більш насичений смак.

Отже, щоб вирішити, яка турка для кави краще, зупиніть свою увагу на тих, які відповідають наступним факторам: вузьке горлечко, невеликий обсяг, ручка не нагрівається.

Матеріал турки для кави:

Тепер звернемо увагу на матеріал, з якого виготовляють турки для кави. Це можуть бути різні метали (мідь, алюміній, срібло) та сплави, а так ж натуральні матеріали типу глини та кераміки. Турка для кави з якого матеріалу-найкраща?

 

Турки для кави мідні:

Мабуть, найбільшу кількість пропонованих в магазинах турок/джезв – мідні. Мідь пластичний матеріал і виробникам зручно з нею працювати, надаючи їй потрібну форму гідний зовнішній вигляд.

І у відмінній якості приготованого напою мідна турка перевершує всіх інших металевих побратимів, оскільки у неї є ще одна перевага перед ними – висока теплопровідність.

Оскільки мідь ― активний матеріал, то для захисту кави від появи різних сторонніх хімічних сполук, зсередини мідну турку покривають харчовим оловом.

 

Придбати правильну мідну турку (джезві) 250 мл всього за 299 грн. Тисніть на ссылку_http://xn--h1aigdgm.com.ua/p144691087-turka-dzhezva-dlya.html

Керамічні турки для кави:

У зв'язку з тим, що з'явилися керамічні турки для кави недавно, вони тільки почали завойовувати популярність. Процес їх виробництва більш складний, ніж мідних, та й ціна вища.

Що стосується якості кави, приготованого в турці, то воно на висоті. Товсті стінки турки роблять процес нагрівання більш тривалим і рівномірним, причому, вони добре зберігають температуру, навіть після того, як ви зняли турку з вогню, продовжуючи процес екстракції.

Глиняні турки для кави:

По суті, кераміка, розглянута вище, ця та ж сама обпалена глина. У цій статті ми маємо на увазі під керамічними турками глазуровані вироби, а глиняними називаємо турки не вкриті глазур'ю.

В турків з глини можна зварити дуже смачну каву. Проте, у неї є кілька серйозних недоліків. Перший такий, що глина, з-за високої пористості, вбирає смак і аромат напою, який ви готуєте. Тому, коли ви будете готувати інший сорт кави, його смак і аромат змішується з попереднім і вийде не зрозумій що. А другий такий, що із-за тієї ж самої пористості, за глиняного туркою важко доглядати.